Bewoners SMO ‘de Koning’ verwend met lekkernijen

Op zaterdag 13 juni was het een vrolijke dag bij SMO ‘de Koning’ aan de Deurneseweg. Een grote picknicktafel stond afgeladen vol met lekkernijen. Taart, broodjes salade, pannenkoeken met witte kaas, donuts met vruchtengelei en noem maar op. De bewoners van SMO ‘de Koning’ mochten er lekker van snoepen. Vooral de taart viel bij de kinderen in de smaak. Ter welke gelegenheid was dit?

Agnieszka Ferenz en Wojtek Ehlert zijn twee vriendelijke mensen die zich inzetten voor Polen en mensen die het niet zo makkelijk hebben. De naam van die organisatie waar zij zich voor inspannen is Samen in Helmond en het doel is om mensen met elkaar in contact te brengen, om zo elkaar te helpen en te ondersteunen. Aanwezig was ook Krystyna Meijer, projectmedewerkster van het steunpunt arbeidsmigranten van de Lev-groep. Buiten deze drie mensen hebben nog vijf Poolse dames meegeholpen met het bereiden van de lekkernijen, alleen waren deze niet aanwezig. De bewoners van SMO ‘de Koning’ genoten met volle teugen. De complimenten bleven komen en er werden ook veel foto’s gemaakt van de versierde tafel.

Er worden door Samen in Helmond meerdere projecten georganiseerd, eigenlijk teveel om op te noemen. Maar hou de media in de gaten en kom gerust eens kijken.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer     

Met speciale dank aan Agnieszka Ferenz en Wojtek Ehlert

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    Frits van Thiel Reply

    Dat ziet er erg lekker uit.
    Had maar laten weten dan was ik graag langs gekomen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *