Bestuursleden nodig? Volg de workshop Passend Besturen

Veel verenigingen zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Een voorzitter, penningmeester of secretaris, ze zijn lastig te vinden. Niemand lijkt nog echt warm te lopen voor dit soort (zware) taken. Ben je op zoek naar inspiratie om op een andere manier naar je bestuur te kijken? Schrijf je dan in voor de workshop Passend Besturen op donderdag 18 april om 19.30 uur bij LEVgroep in Helmond.

In 2,5 uur ga je met andere verenigingen op zoek naar een vorm van besturen die past bij jouw organisatie en bij de tijdgeest waarin mensen steeds minder tijd hebben. Door anders te kijken naar de samenstelling en taken van het bestuur kun je creatieve oplossingen bedenken; maak het leuk én flexibel! Annet Schreurs van de Sesamacademie verzorgt deze workshop. Ons advies is om met twee vertegenwoordigers van het bestuur deel te nemen.

Meedoen?

Aanmelden kan via de website www.lerenmetlev.nl. Met vragen kun je contact opnemen met Renske Bartels: renske.bartels@levgroep.nl, telefoon 06 89 97 06 53.

Op www.lerenmetlev.nl vind je meer trainingen voor inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *