Beleef de zomer in Bibliotheek Helmond-Peel

Een zomer vol activiteiten en acties in Bibliotheek Helmond-Peel

 Vakantie? Voor thuisblijvers en thuiskomers is er van 9 juli t/m 9 augustus een programma boordevol (jeugd)activiteiten in de zomervakantie in onze Bibliotheken in Asten, Deurne, Helmond en Someren. Daarnaast kun je met lezen sparen voor leuke acties. Genoeg redenen dus om in de zomervakantie naar de Bibliotheek te komen!  Let op: van 15 juli t/m 11 augustus hebben we aangepaste zomeropeningstijden.

Natuurlijk wordt er in de vakantie op de vestigingen in Deurne en Helmond op woensdag ook voorgelezen. En Voorleesbus Blikkie gaat elke woensdagmiddag voorlezen in de Speeltuin Helmond-West.
Voor leden en niet-leden is er het jaarlijkse cadeautje: de VakantieBieb app.

Heb je hulp nodig bij het lenen van de e-books in de app, op je e-reader of pc? Kom naar een van de digihulp spreekuren in onze Bibliotheken. Dan helpen we je graag op weg. De spreekuren worden gehouden t/m 13  juli. En daarna weer na de zomervakantie.

www.bibliotheekhelmondpeel.nl/zomerbieb

Zomerbieb afbeelding programma BHP

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *