ZijActief Brouwhuis

Ontmoet de vrouw van nu…
De maatschappij om ons heen is volop in beweging, steeds sneller en meer. De tijdsgeest bepaalt voor een belangrijk deel ons levensritme. Steeds vaker zijn wij aangewezen op onszelf, veelal ongevraagd. Samen ontmoeten, samen de schouders eron­der zetten, samen het initiatief nemen, het komt er bijna niet meer van. Bijna ……. want voor de vrouw van nu is er in veel plaatsen,

ZijActief, katholiek vrouwennetwerk.
Het vrouwennetwerk met een gevarieerd jaarprogramma, waarin ontmoeting, ontspanning en ontplooiing centraal staan. Samen met vrouwen uit je omgeving deelnemen aan een breed scala aan activiteiten: informatieavonden over de meest uiteenlopende onderwerpen, culturele activiteiten, workshops op creatief of culinair vlak en interessante excursies. Elkaar leren kennen, gezellig even stoom afblazen en de accu opladen voor een nieuwe dag.

ZijActief hoort erbij. Jij ook?

ZijActief, katholiek vrouwennetwerk op het verstedelijkte platteland,

(voorheen de KPN, Katholieke Plattelandsvrouwen Nederland) is een landelijke ledenvrijwilligersorganisatie van, voor en door vrouwen die wonen en werken op het (verstedelijkte) platteland. ZijActief Nederland is een federatie met drie lidorganisaties:

ZijActief Brabant zuid-oost         ZijActief Gelderland           ZijActief Utrecht 

In totaal zijn 3.000 vrouwen lid van ZijActief. Wilt u informatie over de activiteiten van de provincies en afdelingen binnen ZijActief klik dan op lidorganisaties en vervolgens op de agenda. ZijActief is zowel internationaal, nationaal, provinciaal als lokaal aanspreekbaar en actief. Via deze website houden we u op de hoogte van wat we doen, waar we voor staan en van wat er op de agenda staat met betrekking tot onze organisatie en belangenbehartiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *