WOODIES het nieuwe lunchen

Zoals de naam al zegt biedt de kaart een rijke keuze aan diverse houten plankjes, rijkelijk gevuld met de heerlijkste gerechten.
U kunt kiezen tussen WOODIES, plankjes met koude gerechten, PLENKSKES met warme gerechten of SHELFIES seizoen gerechten. Er is voor ieder wat wils. De kok stelt de plankjes samen, rekening houdend met de seizoenen en zorgt er zeker voor dat u verrast wordt door de rijkheid aan gevarieerde hapjes. Verder mogen de gezonde drankjes, zoals de ‘Sap van de Dag’ niet ontbreken.
De moderne brasserie is ingericht in Frans-Mediterraanse stijl met houten tonnen, oude kisten, verse kruiden, worsten en hammen en u kunt zelfs buiten genieten van uw lunchplankje in het gezellig ingerichte Franse straatje.
De vrolijke bediening, ongedwongen gastvrijheid en de verrassende kwaliteit van de keuken zijn het uitgangspunt van dit nieuwe concept in Helmond. Het interieur is uniek voor de stad en gaat weg van de bestaande trends die Helmond kent. De verrassende toepassing van de robuuste materialen, en kleuren in het interieur zorgen voor een gezellige en warme uitstraling en maken de ervaring compleet.

WOODIES is elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag vanaf 11 uur geopend, zaterdag vanaf 10:00
WOODIES het nieuwe lunchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *