VDW Adm. & Belasting advies

Al in 2006 werd VDW Administratie & Belastingadvies opgericht. VDW stelt zich ten doel ondernemers in midden- en kleinbedrijf te ondersteunen en te adviseren. Wij bieden een breed scala aan diensten, zoals het verwerken van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiften, advisering in administratieve of fiscale vraagstukken en het begeleiden van startende ondernemers of bedrijfsoverdrachten.

Voor VDW staat de klant centraal. Wij hechten waarde aan het nakomen van onze afspraken en wij houden ervan duidelijk met u af te spreken wat u van onze dienstverlening mag verwachten. U mag van ons verwachten dat onze vakkennis op peil gehouden wordt en dat de kwaliteit van ons werk wordt onderworpen aan controles. We hechten aan een persoonlijke benadering en bekijken uw vraagstuk graag binnen het volledige bereik van uw onderneming.

Graag maken wij u deelgenoot van onze jarenlange ervaring en bieden u met een enorm enthousiasme graag onze diensten aan. Wilt u nader kennis met ons maken of wilt u meer weten over uw specifieke vraagstuk? Wij maken graag tijd voor u voor een verkennend gesprek.

Onze sterke punten

  • Eén adres voor administratieve en fiscale ondersteuning
  • Korte lijnen, persoonlijk contact
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Oplossingsgericht en flexibel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *