Van Den Broek Logistics

Voor wie niet weet waar hij naar toe wil, zijn alle wegen goed
Dit Chinese gezegde houdt Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond alert in een wereld die voortdurend verandert. Een korte blik in de geschiedenis van Van den Broek Helmond via de fotogalerij (zie link) laat op bijna confronterende wijze zien hoe snel het transport, de logistiek en de opslag zich over een periode van bijna 50 jaar heeft ontwikkeld. Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond is dus de deskundige bij uitstek voor uw logistieke vraagstukken.

24-uurs palletdistributie in de Benelux
Van den Broek Logistics BV Helmond is met name gespecialiseerd in de 24-uurs distributie van pallets en complete vrachten binnen de Benelux. Het is een unicum dat dit georganiseerd wordt met eigen wagens en zonder meerdere overladingen per nacht, waardoor de risico’s van schade en bederf worden geminimaliseerd (zie link).
De meeste opleggers zijn voorzien van een laad- en losklep of een kooi-aap.

Normale, koel- en vriestransporten naar de overige landen in Europa
Van den Broek Logistics BV Helmond verzorgt wekelijks meerdere (geconditioneerde) transporten naar alle overige landen binnen Europa, waarbij de transportafdeling van Van den Broek onder meer gespecialiseerd is in het vervoer van en naar Bretagne, de overige delen van Frankrijk en Duitsland. Hiervoor heeft Van den Broek Logistics BV Helmond huif- en kastenwagens, tautliners en koelopleggers ter beschikking. In de vloot bevinden zich onder andere LZV-voertuigen (25,25 m.); lange zware voertuigen waarbij de normale laadruimte per transportcombinatie verhoogd wordt van 13,60 m. naar 21,20 m. Deze LZV-voertuigen kunnen zowel een koel/vrieslading als palletgoederen transporteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *