Type Heiakker

Dorps wonen in een stad.

Waar vele decennia de sportvelden van V.V. Bruheze en T.V. ’t Trambaantje lagen in de Helmondse wijk Brouwhuis, ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling diverse typen woningen. Het sportcomplex wordt verplaatst naar de Zuidwesthoek van Brouwhuis langs de Zuid-Willemsvaart.

Op het terrein van de oude sportvelden in Brouwhuis zelf worden door van Wanrooij Projectontwikkeling ongeveer 145 woningen ontwikkeld. Het plan wordt gesplitst in twee fases met ieder een eigen karakter. Het projectgebied Heiakker ligt vlakbij de kern van oud Brouwhuis. Het project is opgezet met kleine en afwisselende straatjes en een gevarieerd aanbod van woningen.

Woningplan Heiakker
Het woningplan Heiakker sluit perfect aan bij het voormalig kerkdorp Brouwhuis. De wat traditioneler uitziende woningen in het noordelijk deel van het woningproject voegen zich naar de bestaande bebouwing, met een knipoog naar de jaren ’30. In het zuidelijk deel zijn de woningen wat moderner van uitstraling en sluiten aan bij de hedendaagse stijl. Hier vind je dus een woning voor ieder type.

Rekening houden met jouw woonwensen
In stijl, prijsklasse en type woning houden we rekening met de verschillende behoeften van de bewoners. Daarom bouwen we naast een beperkt aantal rijwoningen ook halfvrijstaande woningen, tweekappers en hoekwoningen. Dit alles naar keuze in een eigentijdse of in een wat traditionelere stijl.

Flexibel wonen voor ieder type
Ook kunnen we de woning van binnen zoveel mogelijk aan de eigen behoeften van de bewoners aanpassen. Heiakker biedt dus voor elk wat wils, een woning op maat. Welk type ben jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *