Thuis by Annemarie

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemarie van den Bosch. Ik ben van opleiding logopediste en werk sinds 1991 in het onderwijs, waar ik werkzaam ben in beleid en advisering over Passend onderwijs. Daarnaast heb ik ook al jarenlang een passie voor interieur en interieurstyling. Ik heb veel verhuizingen achter de rug; iedere keer wist ik er weer wat moois van te maken en kreeg ik er bergen energie van.

Mijn passie
Mijn passie voor interieur en interieurstyling heeft er in 2015 voor gezorgd dat ik ben gestart met de vakopleiding ‘Binnenhuisontwerper’. Ook heb ik de stap gezet mijn smaak en adviezen voor het creëren van een heerlijk thuis beschikbaar te stellen aan iedereen die hier wat hulp bij kan gebruiken. Mijn doel hierbij is om sfeervol wonen voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te stellen.

Het aanbod
Tegenwoordig kan iedereen inspiratie vinden bij woonprogramma’s en op het internet. Woonwinkels en online shops zorgen ervoor dat voor iedereen de laatste trends op het gebied van wonen te vinden zijn. Toch lukt het nog niet iedereen om door de bomen het bos te zien, een eigen stijl te bepalen of, nog belangrijker, een heerlijk en fijn thuis te creëren. Thuis by Annemarie kan je daarbij helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *