Stichting Mom2B Helmond

Op 12-09-2014 is Stichting Mom2B begonnen als het initiatief Mom2BHelmond.

Het werd opgericht omdat er veel ouders in financiële nood zijn zoals bijvoorbeel moeders in een crisis opvang of vaders die part time voor kinderen zorgen maar daar geen toeslagen voor krijgen.

Om interesse te wekken, werd er een Facebookpagina opgezet. Donaties kwamen druppelsgewijs binnen en de eerste pakketjes werden gemaakt. Vrij snel werden er pakketjes uitgegeven aan moeders in crisisopvang en werd hulp verleend aan ouders in noodsituaties.

Door mond tot mond reclame, krantenartikels en het delen van berichten op de Facebookpagina werd Mom2BHelmond steeds bekender en namen de donaties toe.

Om Mom2B uit te kunnen breiden werd er gezocht naar een donateur voor dozen. Bij Mudropak kregen we gehoor. Dit bedrijf heeft ons voorzien van dozen waar wij pakketten mee kunnen versturen.

Naast pakketten hebben we ook acties zoals met sinterklaas en kerst. Voor de kinderen van de crisisopvang is er een Sinterklaas actie gehouden waarbij de kinderen een stuk speelgoed kregen en wat lekkers. Eind van 2014 was er een kerstverrassing voor minima met kinderen tot 3 jaar.

Graag willen wij als stichting Mom2B nog meer ouders en kinderen helpen en blijven wij brainstormen over nieuwe ideeën en acties om te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *