Sansari massage Salon

Binnen de holistische visie wordt de mens gezien als een eenheid van lichaam en geest. Het is dan ook onze verantwoordelijkheid om onszelf in balans te houden of te brengen zodat we ons gelukkig en gezond voelen. Hier hoort een stukje bewustwording bij. Een klacht of symptoom van je lichaam kan je iets vertellen over je geestelijke of emotionele toestand. Wat het ook is dat je lichaam je wilt vertellen, probeer ernaar te luisteren en te handelen.

Met mijn manier van masseren wil ik je graag terugbrengen naar je kern. Ervaar de rustgevende werking van massage zodat je letterlijk en figuurlijk al je spanningen los kunt laten.Door de trage manier van masseren zullen je spieren soepeler aanvoelen en krijg je geestelijk rust. 

Ik vind het belangrijk om een ontspannen sfeer neer te zetten en bied je hierbij een vertrouwde en veilige omgeving. Mijn ontspanningsmassage is gebaseerd op de technieken van George Downing en word ook wel intuïtieve massage genoemd. De massageolie die ik gebruik word verwarmd, is op natuurlijke basis en bevat etherische oliën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *