Rogon

Waardoor laat jij je inspireren?

Producten? Mensen? Of harde feiten?
In ons house of inspiration hoef je niet te kiezen. rogon inspireert in 3D!

Where Dreams come true

Met rogon beschik je over sterke merken, zoals Dutch Decor, Walra en Byrklund. En als je dat wilt, dan leveren we ook je eigen private label. We helpen je graag om jouw perfecte assortiment samen te stellen. Kwaliteitsproducten in iedere stijl, waarmee jij de interieurdromen van jouw klanten waar gaat maken.

Where people are Driven

Je merkt het meteen wanneer mensen doen wat ze echt leuk vinden. Door iedere dag met volle inzet het verschil te maken en verwachtingen te overtreffen ontstaat ‘winst’. Het zorgt ervoor dat je samen net een stapje verder komt. Met 25 jaar ervaring weten we meer, vooral ook dat vooruitkijken de enige manier is om voorop te blijven lopen. Hierbij helpen we je graag. Bijvoorbeeld met maatwerk (instore en online oplossingen) product- en verkooptraining. Eigenlijk gaan deze niet over ons product, want ook voor jouw organisatie geldt dat gedreven mensen de basis zijn voor succes!

Where the future is based on Data

Het spreekwoord zegt meten is weten. En meten, dat hebben we de afgelopen jaren veel gedaan. Het resultaat: we maken jou sterker met onze kennis. We adviseren je over de manieren waarop wisselingen in het assortiment direct bijdragen aan je rendement. Ook laten we je graag zien welke variabelen (denk aan routing, collectie segmentatie, producttraining voor winkelpersoneel) positieve invloed hebben op jouw resultaat. En uiteraard blijven we leren, want nieuwe cijfers geven nieuwe inzichten. Ondernemen is vandaag de dag meer dan alleen een gevoel. Door cijfers juist te interpreteren verzekeren we onze gezamenlijke toekomst!

Laten we elkaar blijven inspireren. In 3D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *