Roba Festa

Alles komt samen op één plek.

Op deze locatie wachten u vele verrassingen. Zoals het aanbod van de verschillende workshops, want dat is groot. Je kunt het je zo gek niet bedenken of het is er te vinden. Denk aan schilder- en keramiekworkshops. Beeldhouwen, krijtverf, bloemschikken, patisserie, workshops bierproeven en kookworkshops. Daarnaast kunt u genieten van wijn- en spijsavonden. Een kookstudio maakt deel uit van het geheel. Er wordt catering geboden en men kan er ruimtes huren. U kunt zonder zorgen de organisatie van uw bedrijfsuitje in de handen van Roba Festa leggen. Alles wordt van a tot z naar uw wensen ingevuld. Dit op basis van het door u opgegeven beschikbare budget. Hier wordt vooral goed naar u geluisterd. Wat u graag wilt. Alles wordt precies op maat gemaakt.

Als je kijkt naar de ruimte, waar het allemaal staat te gebeuren, val je van de ene verbazing in de andere. ‘Zit dat er ook in?’ Als je dus door deze deur binnenkomt, dan loop je die workshopruimte binnen. Vervolgens denk je: ‘dit is leuk.’ Even verderop kom je in een aparte ruimte met allemaal stoeltjes. En daarna kijk je echt je ogen uit. Want als klap op de vuurpijl kom je dan in de eetkamerruimte met een professionele keuken erachter. Dit zou je eigenlijk helemaal niet verwachten in een bedrijfspand. De inrichting is industrieel met een vintageknipoog. En dat laatste vind je overal terug. Het is de nostalgie die spreekt.

En… iets nieuws zit alweer in de planning.
Begin 2016 worden hier drie of vier verschillende escaperooms geopend, waaraan je elk met vier tot twaalf personen kunt deelnemen. Je gaat met een aantal mensen de kamer in en je zorgt ervoor dat je binnen één uur de sleutel vindt. In dat uur krijg je heel veel opdrachten. Je moet allerlei samenhangende dingen verbinden om tot een sleutel te komen,waarmee je de escape kunt doen. Uiteindelijk gaat het er om, wie dit het snelst oplost en er als eerste uitkomt.

Een innovatief bedrijf in Helmond, waar echt alles op één plek samenkomt. En het belangrijkste is, dat de mens er altijd centraal staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *