kinderdiëtist Lekker Puh!

Het ontstaan van Lekker Pûh!!!

 

Lekker Pûh!!! is in 1999 door Ingrid Stieber opgericht. Zij startte in dat jaar met het geven van advies aan ouders van kinderen met overgewicht. Zeven jaar ervaring en onderzoek later was de methode Lekker Pûh!!! in 2006 een feit. Het bleek een succes, Ingrid kreeg het erg druk en ouders reden soms wekelijks meer dan 100 kilometer om naar haar te komen. Daarom opende Ingrid samen met Hilde de Vries begin 2008 in Lelystad een tweede Lekker Pûh!!! praktijk om zo voor meer jongeren en ouders bereikbaar te zijn. En nu zijn er bijna in het hele land vestigingen van Lekker Pûh!!! Kijk maar bij ‘Begeleiding’ voor een consulente in jullie omgeving.


Het team van Lekker Pûh!!!
Lekker Pûh!!! bestaat uit een hecht team van zeer gemotiveerde professionals. Openheid, respect en wederzijds vertrouwen vormen de basis van de methode. Elke consulente heeft een persoonlijke motivatie om jongeren met gewichtsproblemen te willen helpen en stimuleren. Vaak ligt daar de eigen ervaring met problemen op het gebied van voeding aan ten grondslag. Daardoor weet elke consulente waar je als jongere met overgewicht tegen aan loopt. Bij Lekker Pûh!!! word je oprecht begrepen!


Waar komen die extra kilootjes bij mijn kind toch vandaan?
Een op de zeven kinderen tussen de 4 en 12 jaar is te dik, of zit daar dicht tegen aan. En dat aantal groeit alleen maar de komende jaren. Misschien heb jij er in je gezin ook mee te maken en weet je niet hoe je daar op een prettige manier iets aan kunt doen. Dan ben je bij Lekker Pûh!!! aan het goede adres.
Lekker Pûh!!! is speciaal voor jongeren van 5 t/m 18 jaar. De Lekker Pûh!!! methode motiveert jongeren om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. De betrokkenheid van ouders of verzorgers hierbij is van groot belang. Je krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, en makkelijk in te passen in je dagelijks leven. De consulentes van Lekker Pûh!!! zijn op alle dagen van de week bereikbaar voor jullie vragen. Ook zijn er verschillende handige folders voor ouders, waarvan de informatie aansluit bij de leerstof van de kinderen.
Elk kind gun je een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst. Als overgewicht dit in de weg staat, neem dan vrijblijvend contact op met een consulente van Lekker Pûh!!! Samen komen we er echt wel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *