FysioFit Helmond

FysioFit Helmond is het sport- en gezondheidscentrum in Helmond waar u terecht kunt voor zowel fitness, personal training en voedingsbegeleiding als voor fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie.

Sportcentrum
Wilt u werken aan uw gezondheid? Denk daarbij aan afvallen, conditie verbeteren, spieren versterken en uw algehele fitheid verbeteren of gewoon lekker in persoonlijke omgeving in beweging blijven. Hiervoor bent u ben ons aan het juiste adres!

Na een uitgebreide fittest maken wij een gezondheidsprofiel van u en maken wij een PERSOONLIJK schema voor u waarna u in 4 PERSOONLIJKE trainingen uitleg krijgt over uw schema, de apparatuur en de trainingswijze die wij hanteren waarmee u nu voor eens en altijd echt uw resultaten kunt behalen. Dit kan zijn afvallen omdat u overgewicht heeft maar ook uw conditie verbeteren als voorbereiding op een wedstrijd of wanneer u nu eens echt dat filmsterrenlichaam wilt bereiken waar u misschien al jaren stiekem van droomt incl. de bijbehorende blokjes, lijntjes en streepjes op de juiste plaatsen.
Fysiotherapie praktijk
Heeft u klachten aan uw spieren of gewrichten dan kan onze ERVAREN en GEDIPLOMEERDE en (door de alle zorgverzekeraars in Nederland) GECONTRACTEERDE fysiotherapeut, manueel therapeut en of sportfysiotherapeut (rehaboom) u na onderzoek direct vertellen wat uw heeft en hoe u er het snelst weer vanaf bent!
Een verwijzing is niet langer nodig, u kunt direct een afspraak maken en uw zorgverzekeraar vergoedt (mits aanvullend verzekerd) alle kosten.

FysioFitPlan (HET nieuwe en flexibele voedingsplan in Helmond en omstreken)

Bij gezond leven hoort gezond eten. Maar wat is nu gezond eten en welk effect heeft dat op je lichaam? Met fysiofitplan leer je hoe je de balans in je eetpatroon terug krijgt met als resultaat een gezonder lichaam. Simpel gezegd: u valt af of komt aan (in spier) afhankelijk van uw doel.

We starten met het maken van een begin meting (gewicht, vetpercentage, spiermassa, basisstofwisseling, orgaanvet en lichaamsomtrek metingen) en het maken van progressie foto’s.

-U krijgt uitleg hoe u de app moet gebruiken waarmee u uw inname kan volgen.
-U krijgt uitleg over hoe wij uw voedingsinname dagelijks volgen.
-Wekelijks voeren wij een meting uit om uw progressie te volgen en eventueel het programma bij te sturen.
-Maandelijks maken wij foto’s zodat wij en u uw progressie kun zien (deze komen NIET in ons bezit maar blijven op uw apparaat staan).
-Wij begeleiden u niet alleen (zoals nagenoeg alle programma’s) tot het gewenste gewicht maar helpen u ook weer uw eetpatroon op te bouwen tot het niveau waarop u kunt blijven eten zonder nog af te vallen of weer aan te komen! Dat betekent geen jo-jo effect en NOOIT meer op dieet na het volgen van ons plan.

Kom langs bij FysioFit Helmond voor meer informatie, bel of mail en wij zullen ons best doen om al uw vragen te beantwoorden.

FysioFit Helmond | professioneel en persoonlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *