Foto U Niek

Mijn naam is Nico de Jongh, kortom NIEK.

In het verleden heb ik vaak meegedaan aan fotowedstrijden en heb vele eerste prijzen en eervolle vermeldingen in de wacht gesleept, vele trofeeën sieren vandaag de dag mijn werkplek

Ik heb diverse malen plaatselijk, regionaal, en landelijk geëxposeerd en hebben mijn foto’s verschillende kunstgaleries gesierd. Vanaf 2004 heb ik me erop toegelegd om mijn digitale plaatjes met verschillende bewerkingssoftware op een moderne manier te bewerken en de resultaten kunt u bekijken op mijn website.

Mijn voorkeuren in de fotografie zijn in de laatste twintig jaar gewijzigd; was dat eerst de model/ portretfotografie, zo is dat nu de reisreportage fotografie in de meest brede zin van het woord. Hierin kan ik mij geheel uitleven bij het maken van een DVD in beeld en geluid van de op locatie gemaakte foto’s.

Mijn leven en denken draait om fotografie en ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ideeën om mijn “passie” meer kleur en vorm te geven, waardoor ik anderen kan inspireren en motiveren deze kunstvorm voort te zetten om net als ik de prachtige wereld om ons heen in al zijn veelzijdigheid “op de gevoelige plaat” vast te leggen.
Niek de Jongh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *