Hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht.

De Face-Bar Specialisten staan voor je klaar om het maximale uit je huid te halen en je professioneel advies te geven. Ze zijn autoriteit op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en geselecteerd op basis van opleiding, kennis en motivatie om de beste in hun vak te zijn.

 

Schoonheidsspecialiste Marie-Louise Billekens heeft haar sporen als beautycoach en make-up artiest ruimschoots verdiend. Na haar eigen beauty salon, instructrice bij grote cosmeticamerken en make-up artist van verschillende BN-ers, zet zij haar expertise nu in bij Face-Bar.

 

Afhankelijk van je wensen en behoefte adviseert Marie-Louise je een behandeling op maat. Soms is ontspannen belangrijk. Een andere keer kan het accent worden gelegd op het reinigen van de huid, het shapen van uw wenkbrauwen of het oplossen van specifieke problemen zoals rimpels, pigmentvlekken of acné. Zij geeft eerlijk advies over wat je wel, maar ook niet kunt verwachten van de behandelingen. Indien nodig verwijst ze naar een andere specialist binnen Face-Bar. Dit kan zijn een huidtherapeut of cosmetisch dermatoloog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *