EP: Elektro Piet Gruiters

De EP:Formule

Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. Hoe kiest u uit 100 TV’s of bijvoorbeeld 50 wasmachines? EP: maakt het voor u een stuk makkelijker door voor u al een keuze te maken. Vanuit onze deskundigheid vindt u bij uw EP:Winkel een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.

Zelfstandige ondernemers

Doordat alle EP:Winkels worden gerund door een zelfstandige ondernemer, staat de formule EP: garant voor uw tevredenheid. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent. Door het vakmanschap en de hoge kwaliteitsstandaard van alle EP:Ondernemers, bent u altijd verzekerd van een goed advies en een oplossing die in uw leven past.

Prijsverschil webshop- en winkelprijzen

Het kan in sommigen gevallen voorkomen dat de webshopprijs afwijkt van de gehanteerde winkelprijs. Dit komt omdat alle EP:Ondernemers zelf hun winkelprijzen bepalen. Daarom kunnen winkelprijzen in sommigen gevallen afwijken van de genoemde webshopprijzen.

Deskundigheid

Uw EP:Ondernemer is deskundig en verstaat zijn vak. Wij geven u graag persoonlijk advies dat past binnen uw situatie. Door ons advies af te stemmen op uw wensen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de aankoop van elektronica en huishoudelijke apparatuur. Bovendien bedienen wij u met vele extra services. Zodat u als tevreden klant zo lang mogelijk kan genieten van uw aankoop. Meer lezen over onze services

Onderdeel van internationale organisatie

EP: is onderdeel van ElectronicPartner Nederland B.V. Bij ElectronicPartner Nederland B.V. zijn circa 550 winkels in Nederland aangesloten en 5.000 winkels in zeven Europese landen. ElectronicPartner is een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Door ons internationale karakter kunnen wij de consument in een groot deel van Europa bedienen. Meer lezen over ElectronicPartner Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *