Durlinger schoenen

Historie

In 1881 opende Joseph Durlinger zijn eerste schoenenzaak aan de Limbrichterstraat in Sittard. Sindsdien is Durlinger Schoenen gestaag gegroeid. Het familiebedrijf Durlinger Schoenen bestaat inmiddels meer dan 40 schoenenwinkels in Limburg, Brabant en Gelderland. Sinds 2013 heeft Durlinger ook een winkel in Hasselt, België. Bekijk ons winkeloverzicht.

Met meer dan 300 medewerkers is Durlinger Schoenen een bedrijf van formaat met een breed assortiment van honderden modellen damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen.

Bij Durlinger Schoenen zijn we gek van schoenen. Onze eigen inkoopafdeling zorgt continu voor een wisselende en bij de tijd zijnde schoenen collectie.

Collectie

De collectie schoenen bij Durlinger Schoenen bestaat uit vele verschillende merken waaronder: Esprit, Wolky, Geox, Tamaris, Marco Tozzi. Timberland, Nike, Develab, Ecco, Rieker. Daarnaast zijn de volgende merken exclusief verkrijgbaar bij Durlinger Schoenen: Choizz, Visions en Keq.

Het hoofdkantoor en centraal magazijn van Durlinger Schoenen zijn gevestigd in Sittard.

Naast onze schoenenwinkels beschikken wij ook over een online webshop. Ook online kunt u bij Durlinger Schoenen terecht voor damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Verzenden en retourneren is kosteloos bij Durlinger Schoenen. Dus ook voor online schoenen kopen, moet u bij Durlinger zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *