Muziekcafe Helmond

Adres: Zuid Koninginnewal 39
5701 NS Helmond
Telefoon: 0492 53 68 80
E-mail:
Website: Muziekcafe Helmond
Twitter:
Facebook:

Muziekcafé Helmond

HELMOND – Vanaf heden waait er een frisse wind door het Muziekcafé Helmond met onder ander meer live-muziek, bredere muziekstijlen, meer thema’s en ruimere openingstijden. Ook is het Muziekcafé voortaan weer 7 dagen per week open.

Oud-eigenaar Rik vond vijf jaar ‘t Muziekcafé runnen eigenlijk wel genoeg. Oude en nieuwe eigenaar Geert is vervolgens op zoek gegaan naar vers bloed met veel leuke en vernieuwende ideeën, en daarvoor bleken Joeri, Debbie en Marcel geschikt te zijn.Met z’n vieren gaan zij er met groot enthousiasme en veel energie de schouders er vet onderzetten zodat ’t Muziekcafé nog meer te bieden heeft, en ‘the place to be’ blijft.
Iedereen kan weer 7 dagen per week terecht in de gezelligste kroeg van Helmond. Geen ander café in Helmond mag zich zegenen met het zeer gevarieerde en zo’n muziekminnend publiek. Ook zal het Muziekcafé voortaan in het weekend om 15:00u haar deuren openen (doordeweeks blijft de openingstijd 20:00u). Sluitingstijd blijft ook zoals het was, dus 03.00u, behalve op zaterdag want dan blijft het MC en uur langer open.
De programmering wordt uitgebreid. Het streven is om minstens 2 dagen per week LIVE-muziek of een DJ te boeken, dus sowieso op vrijdag en zaterdag, afgewisseld met de donderdag of de zondag.
Behalve méér, gaat het MC ook breder programmeren. Blues, Garage, Indie, Stoner,
Rockabilly en Rock & Roll blijven domineren, maar met enige regelmaat komt
er ook wat Metal, Reggae, Drum ’n Bass, Funk etc. bij. De muziekkeuze blijft
dus wel rock-gerelateerd en uptempo. Er zal ook wat vaker een thema-avond georganiseerd worden, hierbij valt te denken aan een bierfeest-avond met passende LIVE-muziek en decoractie, of een westernavond met toepasselijke drankjes en kleding. Andere activiteiten, zoals darten, toepen, spijkeren en biljarten blijven zoals het altijd was.

 

Wat echter nooit zal veranderen, is de sfeer in en het karakter van ’t Muziekcafé. De ontspannen sfeer die de gasten met zich mee brengen, het lekker gewoon ‘jezelf kunnen zijn’ is iets dat hand in hand gaat met ’t Muziekcafé. Kortom, Muziekcafé blijft Muziekcafé, alleen

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok