Bakelse Beemden en Bakelse Aa Wandeling IVN Helmond in op 1 september

Op zondag 1 september om 14:00 uur houdt het IVN een natuurwandeling in de Bakelse Beemden en langs de Bakelse Aa. Het verzamelpunt is bij het kinderdagverblijf De Bereboot, in de wijk Dierdonk.

Deelname is gratis. Opgave vooraf niet nodig.

Het wordt weer een hele mooie wandeling , die leidt door een voormalig landgoed, een bosgebied met naaldhout en vochtig broekbos met een weelderige bodemvegetatie, en langs de oevers van de Bakelse Aa, die in 2014 door een reconstructie weer zijn vroegere meanderende loop heeft gekregen. Dit mag je niet missen, dus kom gezellig meelopen. Je steekt er vast wat van op!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door IVN Helmond

Het IVN is het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Overal in het land bestaan lokale IVN-afdelingen die zijn aangesloten bij de landelijke vereniging. De vereniging organiseert activiteiten die schoonheid van de natuur te laten ervaren. Het streven daarbij is het stimuleren van plezier, verwondering en aandacht, betrokkenheid, zorg en verantwoordelijkheid voor natuur en milieu. Het IVN wil het natuur- en milieubesef bevorderen in de breedste zin van het woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *