Gepast Parkeren in Helmond

Telefoon: 0900 123 45 46
E-mail:
Website: Gepast Parkeren in Helmond
Facebook:

Gepast Parkeren in Helmond

Nooit meer zoeken naar kleingeld, niet méér betalen dan de parkeertijd en geen angst voor een parkeerboete als je wat later terug bent bij je auto.

 

Met Gepast Parkeren in Helmond betaal je vanaf 1 november 2012 altijd gepast*. Dat is niet alleen handig, het scheelt ook in de portemonnee.

Gepast Parkeren in Helmond werkt heel simpel. Je parkeert je auto en checkt in met je parkeerpas of mobiele telefoon (door te bellen, sms’en óf via de app op je smartphone). Na afloop check je op dezelfde manier weer uit. Je betaalt achteraf via automatische incasso. Een bezoek aan het centrum van Helmond wordt zo nóg aantrekkelijker. Gepast Parkeren is een extra mogelijkheid om te betalen voor het parkeren in Helmond. Het blijft dus ook gewoon mogelijk om met een pinpas of muntgeld te betalen bij de betaalautomaat.

Het parkeren middels kentekenherkenning is één van de mogelijkheden van Gepast Parkeren. Bij aanmelding wordt het parkeren middels kentekenherkenning geactiveerd. Wil je geen gebruik maken van het parkeren middels kentekenherkenning dan kun je dit natuurlijk uitschakelen

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok