Autopoetssalon Stassen

Adres: Kanaaldijk Zuid West 7a
5706 LD Helmond
Telefoon: 0492 52 27 89
E-mail:
Website: Autopoetssalon Stassen

Autopoetssalon Stassen

Autopoetsen als hobby, zo is het begonnen. Hoewel, eigenlijk begon het met de brommer. Alles was verchroomd dus dat moest blinken en mooi zijn: een brommer om trots op te zijn. Elke vrijdagavond de keuken in en poetsen. Ook de vriendin, de huidige echtgenote, werd betrokken bij Pim’s tik. Ze werd opgeleid tot “spaak-in-de-wax-zetter” (blij dat het een tweewieler was!)
Rijbewijs gehaald en de eerste auto gekocht. Ook die moest blinken. Na diverse baantjes in de autobranche werd het tijd om samen echt iets leuks te ondernemen: AUTOPOETSEN. Samen zijn wij gegroeid in het vak autopoetser en wij hebben ons veel technieken eigengemaakt (zie: een lakprobleem). Wij hebben gemerkt dat elke auto zijn eigen product en eigen behandelwijze heeft. Wij zorgen ervoor dat elke auto de behandeling krijgt die hij nodig heeft.
Belangrijk bij het autopoetsen is de basis. Het is niet de bedoeling dat de auto er na één regenbui al niet meer uitziet. De auto moet zonder veel moeite mooi blijven. Door de zorg en liefde waarmee wij uw auto behandelen en het advies wat u van ons krijgt kunt u lang genieten van uw mooie auto.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok