Autobandenservice Bandenvoort

Adres: Gerwenseweg 22A
5708 EK Helmond
Telefoon: 06 45 41 84 26
E-mail:
Website: Autobandenservice Bandenvoort
Facebook:

Autobandenservice Bandenvoort

Na 20 jaar lang hobbymatig met auto’s (o.a. sleutelen aan auto’s, circuit rijden) bezig te zijn geweest, heb ik begin 2014 besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Met de naam Bandenvoort ben ik mijn eigen autobandenservicebedrijf gestart. Als lokale autobandenspecialist richt ik mij op de wijken Helmond Brandevoort, Stiphout, ’t Hout, Warande en ook Mierlo, Nuenen, Gerwen en omgeving.

Bandenvoort is een eenmanszaak zonder vaste openingstijden. De afspraak met u is dan ook een persoonlijke afspraak op een voor u zo gunstig mogelijk moment van de dag tussen 8:30 en 22uur. Ook hoeft het u helemaal geen tijd te kosten door gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Deze service is ook ideaal als u geholpen wilt worden tijdens kantooruren op u werk.

Bandenvoort beschikt over een volledig ingerichte werkplaats met state of the art bandenapparatuur voor de perfecte montage van elke autoband waaronder ook runflat (RFT) en high performance banden (UHP) van 13 tot 26 inch. Door lage overheadkosten, kleine voorraad en slim inkopen zijn wij in staat de beste band en velg voor uw auto te leveren tegen een scherpe prijs.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok