Annegien Wijnands sluit zich aan bij PvdA Helmond

Duran Kurumli kondigde een aantal weken geleden aan uit de Helmondse gemeenteraad te stappen. Burgercommissielid Hans de Mare van PvdA Helmond neemt zijn zetel over en de partij moest daarom op zoek naar een nieuw burgercommissielid. Die functie wordt vervuld door Annegien Wijnands.

Wijnands is al langere tijd aangesloten bij de PvdA. Zo was zij onder andere Statenlid en fractievoorzitter in de Brabantse Staten. Daarnaast was zij wethouder in Nuenen, Dongen en Best. De partij laat weten blij te zijn met zo’n ervaren politica in de fractie te verwelkomen.

Wijnands: “Ik vind het eervol en heb er zin in om de PvdA te mogen vertegenwoordigen in Helmond. Ik heb al wat politieke ervaring maar ben nooit actief geweest in mijn eigen stad. Ik zie uit naar de samenwerking met Nathalie, Hans en Bert en met de raadsleden en burgercommissieleden van de andere fracties. We zetten ons allemaal in om het goede te doen voor de inwoners van Helmond en daar wil ik graag mijn bescheiden steentje aan bijdragen.”

 

Foto: PvdA Helmond

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Liam Toll

Liam Toll volgt namens Ditisonzewijk - Helmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *