Albert Heijn XL Helmond krijgt nieuwste winkelconcept

Helmond, 7 mei 2019 – De Albert Heijn XL aan de Torenstraat 1 in Helmond sluit zondag 12 mei om 22:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde XL is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De feestelijke heropening vindt plaats op vrijdag 31 mei om 11:00 uur.

De medewerkers van de Albert Heijn XL kijken reikhalzend uit naar de opening. “De winkel wordt prachtig en die willen we graag aan klanten laten zien. Onze medewerkers staan straks klaar om je wegwijs te maken in de vernieuwde XL”, zegt supermarktmanager Yorg van den Boogaard. Hij nodigt, namens het voltallige personeel, iedereen uit om aanwezig te zijn bij de heropening op vrijdag 31 mei om 11:00 uur. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties.

Grote operatie

Tijdens de verbouwing van de Albert Heijn XL zijn klanten welkom bij een van de andere Albert Heijn-winkels in Helmond. Die zijn geschikt gemaakt om de extra drukte goed op te vangen. Yorg van den Boogaard: “Ook kunnen klanten boodschappen online bestellen via ah.nl en deze thuis laten bezorgen.” De verbouwing van de Albert Heijn XL in Helmond maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Ditisonzewijk.nl volgt de verbouwing op de voet. We gaan ook een live uitzending doen van de sluiting en opening, hierover volgt nog een bericht.

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws:

www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *