Afsluiting Voorleesdagen

Er is heel wat gemopperd de afgelopen dagen in de Bibliotheken en waarschijnlijk ook thuis en op school. Hoe dat komt? Nou door het Prentenboek van het Jaar ‘Moppereend’, dat centraal staat tijdens de Nationale Voorleesdagen die nog duren tot 2 februari.  In dit verhaal gaat Moppereend  van mopperig naar extreem chagrijnig. Ondertussen wordt het donderwolkje boven moppereend groter en groter tot het een ‘megantische’ zwarte wolk is geworden. En wat krijg je dan? De boel barst los: regen, dansende dieren in de plassen en een regenboog. Een mooie conclusie: hoe donker de wolken ook worden, ooit komt er een einde aan.

Ter afsluiting van de Voorleesdagen kun je op zaterdag 1 februari om 11.00 uur in Bibliotheek Asten en zondag 2 februari om 14.30 uur in Bibliotheek Helmond nog naar een speciale voorstelling. Verteltheater ‘Verhalen van Annie’ laat iedereen vanaf 2 jaar genieten van een verhaal over een echte mopperkont.

www.bibliotheekhelmondpeel.nl/voorleesdagen

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *