Bandeville – the music of willy deville
Bandeville – een graag geziene gast in de Cacaofabriek – brengt een swingende ode aan de Americana-muziek van Willy ‘Mink’ Deville.
Bandeville speelt songs voor een breed publiek, van jong tot oud. Voor mensen die nog nooit van Willy Deville hebben gehoord meestal een aangename verrassing.

Swingende Americana muziek uit de schatkamer van Willy Deville waarin blues, country en een vleugje rock melodieus bij elkaar komen. Naast muziek van Deville zelf horen we ook materiaal van muzikanten die hij bewonderde zoals John Hiatt en Ry Cooder en wat eigen werk van Bandeville in Deville-stijl.

Zelfs Yadonna West ,een fantastische blues- jazz zangeres uit New Orleans, die de wereld heeft afgereisd samen met Willy Deville en later met Neil Young, trad afgelopen jaar op met Bandeville.
Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Bandeville bouwt verder op de songs van Willy Deville, interpreteert en arrangeert, en maakt daarmee een “her-creatie” van deze prachtige songs.

De muzikanten van Bandeville zijn 6 oude rotten die hun sporen verdiend hebben in tal van bekende bands zoals Bots, Houdoe, Joe Coverband, en Trigger.

Zaal is open vanaf 15.30 uur; show start om 16.00 uur.
Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop; 12,50 euro aan de dagkassa (indien voorradig).


Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *