900ste Uitzending  Feelin Good Jazz bij Omroep Helmond

900ste Uitzending “Feelin Good” Jazz bij Omroep Helmond

Dinsdag 2 juni 2020 wordt ’s avonds tussen 22.00 en 23.00 uur de 900e editie van het wekelijkse jazzprogramma ‘Feelin’Good. Jazz bij Omroep Helmond uitgezonden.

Tijdens deze 900e editie wordt stilgestaan bij achthonderd keer jazz bij Omroep Helmond. Feelin’ Good is een programma dat aandacht schenkt aan de ontwikkelingen in de hedendaagse jazz, want echte jazz is muziek die zich blijft vernieuwen. En uiteraard besteedt Feelin’ Good elke week ruim aandacht aan de Nederlandse jazz- en improscene. Jazz, zoals de naam van het programma al aangeeft, is voor de makers ‘muziek om je lekker bij te voelen’.

Normaal gesproken zouden we dit heugelijke feit vieren met een live concert van een jonge aanstormende jazzformatie in de grote zaal van de Cacaofabriek. Maar daar kan gezien de coronacrisis geen sprake van zijn. En ook dat is jazz!

In plaats van een concert zullen we een aangepast regulier programma uitzenden, waarin de muziekkeuze gericht is op wat de makers van het programma goede jazz vinden. En natuurlijk is een uur te kort om alles te laten horen wat we goed vinden. Vandaar een beperkte keuze. Van Dave Brubeck tot Melanie de Biasio en van Miles Davis tot AKA Moon. Mis het niet!

Het jubileumconcert stellen we uit tot wanneer concerten weer mogelijk zijn. Dat houdt u van ons tegoed.

‘Feelin’Good. Jazz bij Omroep Helmond wordt elke dinsdag uitgezonden van 22.00 uur tot 23.00 uur. Het programma wordt samengesteld en gepresenteerd door Wim Maasakkers, en de techniek is in handen van Wiljon van Melis.

Omroep Helmond is (in Helmond) te beluisteren via FM 107.2 Mhz en op de kabel
FM 94.4 mhz. Omroep Helmond is ook te beluisteren via internet: www.omroephelmond.nl knop luister live.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *