Overlijdensbericht Erwin Schapendonk van Omroep Helmond

Overlijdensbericht Erwin Schapendonk van Omroep Helmond

Erwin SchapendonkOp woensdag 13 november is Erwin Schapendonk op 71-jarige leeftijd overleden. Erwin heeft ruim 35 jaar samen met zijn vrouw Diny en met ontzettend veel plezier en enthousiasme het programma Country Style gemaakt. Country Style was het langstlopende programma bij Omroep Helmond en werd beluisterd door velen over de hele wereld. Zelfs beroemde country zangers kennen het programma en de makers, soms zelfs persoonlijk.

Met het overlijden van Erwin verliezen wij iemand die veel heeft betekend voor Omroep Helmond gedurende ons bestaan. Helaas is door het overlijden van Erwin na 1480 programma’s ook een einde gekomen  aan Country Style. Het laatste programma is nog op 11 november uitgezonden. We wensen Diny, familie en vrienden veel sterkte toe.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *