Winter wonderavond bij Coppelmans Helmond

Winter wonderavond bij Coppelmans Helmond

Tuincentrum Coppelmans is al jaren een begrip als het gaat om Sfeer en Kerst,

Al twee jaar op een rij is de kerstshow van Coppelmans Helmond verkozen tot beste van Nederland in haar categorie.

Coppelmans Helmond kenmerkt zich door de intieme-, gemoedelijke- en persoonlijke-sfeer, lekker overzichtelijk winkelen in een perfect gestylde winkel.

Waar de klant centraal staat en medewerkers die echt verstand van zaken hebben.

Alles voor de Tuin

De route begint bij binnenkomst op de zeer complete tuinplanten afdeling waar je deze tijd van het jaar kunt kiezen uit de mooiste heesters en planten die er deze tijd van het jaar op zijn mooist uitzien, of het nu gaat om een mooie heleborus of bolchrysant u vindt hier alles om uw tuin deze herfst prachtig in bloei te zetten.

Als je verder loopt kom je in een speciaal voor de winter opgezette tent hierin vindt u alles voor het maken van een mooie herfst- kerstcreatie, van pompoenen tot kerstgroen, en over een paar weken kunt u hier droog en gezellig uw kerstboom uit komen zoeken , deze wordt dan voor u ingepakt zodat u hem makkelijk mee naar huis kunt nemen.

Een stukje verder kom je op de vogelvoer afdeling hier vindt je alles om de vogels in je tuin eens goed te verwennen, ook bloembollen zijn ruim vertegenwoordigd, plat nu je bloembollen zodat je in het voorjaar van prachtige tulpen, narcissen en alle andere voorjaarsbloeiers kunt genieten, ook de bijen zijn hier heel erg blij mee.

Ook het kerstdorp ontbreekt dit jaar niet, honderden items zijn ten toon gesteld in een adembenemend landschap, compleet met treinen en draaimolen, een verademing….

 Altijd de juiste kerstboom

De collectie kunstkerstbomen in uniek, meer dan honderd verschillende kunstbomen staan uitgestald, sommige zijn niet van echt te onderscheiden van 40 cm tot bijna 4 meter, met of zonder verlichting en alles wordt u haarfijn uitgelegd door zeer kundige medewerkers, zodat u altijd voor de juiste kunstkerstboom kiest.

Ook voor echte kerstbomen kunt u bij Coppelmans Helmond terecht, er is vanaf eind november een ruime collectie kerstbomen die speciaal gekweekt worden in Nederland en Denemarken, en voor ieders gemak wordt er gratis een gat in de stam geboord, zodat de boom heel makkelijk geplaatst kan worden op een speciale standaard, de boom staat dan altijd recht en stevig, deze voeten kunt u jaren gebruiken.

Absoluut de verlichting specialist

Als je dan de juist kerstboom hebt gevonden mogen de lampjes niet ontbreken, een gigantisch assortiment kerstverlichting vindt u bij Coppelmans Helmond, voor binnen en buiten of het nu gaat om de welbekende clusterverlichting of lampjes op batterijen u vind hier werkelijk alles, of het nu om ledverlichting  gaat of koppelbare- verlichting alles is hier aanwezig. Ook voor een goed advies kunt u terecht bij de verlichting specialisten.

Prijswinnende Sfeer- Kerstshow

Al 2 jaar op een rij (2017-2018) is Coppelmans Helmond verkozen tot beste kerstshow in zijn categorie. Ook dit jaar is er weer heel veel werk verzet om aan de verwachting te voldoen, de route is compleet ander dan andere jaren, er zijn diverse thema’s uitgewerkt, alles volgens de laatste trend. In de perfecte ambiance kom je helemaal in de najaars- kerst stemming, je wordt hier volop geïnspireerd, om je huis eens helemaal in sfeer te brengen, of het nu gaat om een mooie tafelschikking of een compleet nieuwe kerstboom, de stylisten van Coppelmans Helmond kunnen je perfect helpen met de juist keuzes, laat je eens verrassen door de ideeën van deze specialisten!.

Kamerplanten zijn helemaal in….

Welk tijdschrift je er ook op naslaat, je kunt niet  om kamerplant in je huis heen, ze hebben naast een hoge decoratieve waarde, ook een filterende functie ze halen schadelijke stoffen uit de lucht en voegen zuurstof toe, ook zorgen ze voor een perfecte luchtvochtigheid en dit komt je woonplezier dan ook weer ten goede.

Bij Coppelmans Helmond vindt je de perfecte kamerplant voor je huis, en ook hier weer vindt je specialisten die met passie vertellen welke plant het beste bij je past, en kies je voor een mooie pot of mand dan planten zij hem graag voor je op.

Winterwonder avond

coppelmans kerst uitnodigingHet is inmiddels een begrip, de winterwonderavond bij Coppelmans Helmond, op Woensdag 6 November is het weer zover, iedereen is vanaf 19:00 uur van harte welkom om een bezoek te brengen aan Coppelmans Helmond aan de Akkerweg in Helmond, op deze avond kun je genieten van muziek, en hapje en drankje, vele demonstraties, leuke kraampjes met hebbedingetjes en natuurlijk niet te vergeten veel leuke aanbiedingen en kortingen.

Ook krijgt u bij binnenkomst een lotje waarmee u kans maakt op een van de vele leuke prijzen welke beschikbaar worden gesteld door Coppelmans en de de diverse standhouders.

Kortom Coppelmans Helmond is dit jaar weer zeker een bezoekje waard.

Coppelmans Helmond is elke zondag geopend.

Tuincentrum Coppelmans Helmond
Akkerweg 70 , Helmond

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Anneke

Ditisonzewijk.nl - Helmond medewerker: social-media strategist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *