72e  editie van Kunstlokaal42

De 72e  editie van Kunstlokaal42 vindt plaats op woensdag 18 september, 21.00 uur.

Joe Conzo & Hans van den Berkmortel UrbanMatterz 2019

 De tweeënzeventigste editie van Kunstlokaal42 staat geheel in het teken van HipHop en UrbanMatterz. Fotografen Joe Conzo (New York) en Hans van den Berkmortel (Helmond) nemen de bezoekers mee in de wereld van de HipHop.

De ontstaansgeschiedenis van de HipHop is fotografisch gedocumenteerd door Joe Conzo. Deze New Yorkse fotograaf heeft vanaf het allereerste begin de hiphop scene vastgelegd op de gevoelige plaat. Zijn documentaire foto’s geven, samen met foto’s van hiphop artiesten van de hand van Hans van den Berkmortel, een mooi tijdsbeeld van 30 jaar HipHopgeschiedenis. HipHop is inmiddels niet alleen in de muziek, dans en mode, maar ook in de kunst dominant aanwezig.

Het belooft woensdag 18 september een boeiende avond te worden. Gezien onze gast Joe Conzo zal (een deel van) de avond Engels worden gesproken. Uiteraard is er na afloop ruimte voor vragen en discussie.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Lokaal42

Lokaal42 is centraal gelegen op de markt in Helmond. We willen een ontmoetingsplaats zijn voor jong en oud, voor stropdassen & werkpak, voor alles en iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *