66ste seizoen kamermuziekconcerten 2020-2021

In april liet Kamermuziekcyclus Theo Driessen weten dat er dit jaar geen concerten plaats zullen vinden zolang de coronamaatregelen van pas zouden zijn. Het instituut heeft dan ook overlegd met de gecontracteerde musici om de concerten te verplaatsen naar 2021-2022.

Daarmee gingen alle artiesten akkoord. Ondanks dat is het bestuur toch aan het onderzoeken of het voor dit jaar niet mogelijk is om op een andere plek concerten te geven. De eerste berichten van dat onderzoek zijn volgens het bestuur weinig hoopgevend. Er wordt nog wel onderzocht of het mogelijk is om elk concert in te korten en, zonder pauze, twee keer te laten plaatsvinden. Ook met die situatie ontstaan er al problemen.

“Natuurlijk brengen we u tijdig vòòr de datum van het eerste geplande concert, (11 oktober) op de hoogte. Voor alle duidelijkheid: het bestuur is van opvatting dat er in de concertzaal van het Theo Driessen Instituut eerst weer concerten kunnen plaatsvinden, nadat er voor Corona een vaccin beschikbaar is gekomen”, laat het bestuur weten.

Voor het geval er alsnog concerten kunnen plaatsvinden start de kaartverkoop voor de vaste bezoeker één maand vóór het betreffende concert. Daar wordt telkens per mail en via de website Kamermuziekcyclus-tdi.nl informatie over naar buiten gebracht. De losse kaartverkoop begint twee weken voor het concert.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Liam Toll

Liam Toll volgt namens Ditisonzewijk - Helmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *