De 50ste aflevering van Studio Teun op Omroep Helmond Radio

De 50ste uitzending van Studio Teun! Luister op 26 april tussen 17:00 en 19:00 uur naar de speciale feestuitzending op Omroep Helmond Radio.

Studio Teun, hét programma met de beste feel good muziek en de leukste nieuwtjes, is voor de 50ste keer te horen. Wat je gaat horen? Nou: in elk geval geen afgezaagd jubileum. Het wordt gewoon even een leuk feestje: zo gaan we onder andere bellen met Barry Paf hij is een radio DJ van 100% NL! Verder heb je als luisteraar alle kans om een plaatje aan te vragen of mee te doen aan een kleine popquiz.

Normaal gesproken is Studio Teun alleen te horen tussen 18:00 en 19:00 uur, maar voor deze speciale gelegenheid is het programma er een uurtje extra. Rutger en Niels van Rutger’s Rawazzi zijn er een weekje niet, dus we beginnen al om 17:00 uur met de show.

Luisteren kan via 107.2 MHz in de ether, op 94.4 MHz op de kabel of via www.omroephelmond.nl/radio. Terugluisteren kan naderhand ook via de website van Omroep Helmond.

Sinds 26 september 2018 is Studio Teun wekelijks op vrijdagavond te horen, met de beste muziek en de leukste onderwerpen. Dit allemaal met een vleugje humor en een snufje serieuziteit! De presentatie ligt in handen van Teun Senders en Timo Vink. Sinds enkele maanden kent het programma tevens een editie op zaterdagmiddag, met voornamelijk muziek van de afgelopen jaren.


Bronfoto: Facebook:Teun enrutger

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *