3D natuurfilm Gerrit van Eenbergen 7 november 2019 éénmalig in Pathé Helmond.

Gerrit van Eenbergen was een enthousiaste amateur 3D filmer. Velen hebben enkele jaren geleden nog genoten van zijn producten, meestal natuuropnames. Helaas is de filmer in 2018 overleden maar zijn materiaal wordt binnenkort opnieuw vertoond en wel in Pathé Helmond. Als eerbetoon aan deze creatieve man is een eenmalige vertoning van zijn film op een groot scherm van de Pathé bioscoop geregeld. Hiermee kunnen we op een speciale manier nog een keer genieten van bijzondere en unieke natuuropnames uit eigen regio. De film duurt ongeveer 50 minuten.

Datum/tijd voorstelling: donderdag 7 november 2019, 18:30 uur

Plaats: Pathé bioscoop, Helmond zaalnummer 5

Zaal is met lift en roltrap bereikbaar.

Reguliere plaatsbewijzen van Pathé zijn niet geldig en niet beschikbaar.  Wie deze bijzondere film wil zien moet zich aanmelden via de website www.janvdh.nl . Daar staat een aanmeldingsformulier klaar. Betaling van € 5.00 bij de ingang van de zaal (niet het loket). Voor iedereen is een 3D bril beschikbaar.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door IVN Helmond

Het IVN is het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Overal in het land bestaan lokale IVN-afdelingen die zijn aangesloten bij de landelijke vereniging. De vereniging organiseert activiteiten die schoonheid van de natuur te laten ervaren. Het streven daarbij is het stimuleren van plezier, verwondering en aandacht, betrokkenheid, zorg en verantwoordelijkheid voor natuur en milieu. Het IVN wil het natuur- en milieubesef bevorderen in de breedste zin van het woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *