30 Fisherman’s Friends in De Cacaofabriek!

Zondag 8 december zal Zingerij Dwarsgetuigd uit Nuenen speciale shanty liederen verzorgen in De Cacaofabriek n.a.v. de film ‘Fisherman’s Friend’.

Op zondag 8 december is er iets speciaals te doen in De Cacaofabriek.Het shantykoor uit Nuenen zingt hoofdzakelijk de authentieke liederen zoals deze aan boord werden gezongen op vissersboten, oude zeil- en walvisvaart en aan de wal. De film ‘Fisherman’s Friend’ zal draaien in de filmzaal en aansluitend zal na de film een shantykoor van ca. 30 zangers optreden in de foyer. . Het shantykoor heeft vele van de nummers uit de film ook in hun eigen repertoire zitten, waaronder nummers van o.a. John Kanaka. Ook zal het shantykoor uitleg geven over de liederen die ze zullen zingen.

De film zal op zondag 8 december om 14.00 draaien. Aanvang van het optreden na de film zal rond 15.45 uur zijn. Het optreden duurt ca. 1 uur. Kosten voor de film bedragen € 9,95. Entree voor de show is gratis.


Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door De Cacaofabriek

De Culturele Hotspot. Kom en Geniet Van Muziek, Kunst, Film en Lekker Eten! Popmuziek ervaren · Zaal huren · Eten in de brasserie · Films bekijken · Exposities bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *