Ontdek Helmond door de lens van je smartphone

Ontdek Helmond door de lens van je smartphone. Met de huidige smartphone camera’s zijn prachtige en professionele beelden te creëren. Door de workshop word je gestimuleerd om nét even op een andere manier naar Helmond te kijken en leer je hoe je de beste foto’s kunt maken met je smartphone.

Het arrangement start bij de VVV. Hier ontvang je de stads- en kanaalwandeling en word je opgehaald door een professionele fotograaf. Aan de hand van de stadswandeling lopen jullie langs de mooiste en bijzondere plekjes van Helmond. Tijdens de twee uur durende workshop leer je alle ins en outs over de camerafunctie op je smartphone. Je zult verstelt staan van de mogelijkheden!
De route eindigt bij Bobby’s bar. Onder het genot van een cocktail en borrelplankje kun je het resultaat nog eens rustig bekijken. Instaproof? Deel de foto’s gerust op social media!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Helmond Marketing

Helmond Marketing verbindt! Wij spelen een actieve rol in de Helmondse samenleving. Samen met u ontwikkelen wij middelen om de stad op een eenduidige manier te vermarkten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *