Gratis naar Minor? Doe mee!

Op vrijdag 25 januari a.s. vindt de 23ste editie van Minor plaats in Wijkhuis De Geseldonk. Van 19.30 uur tot 00.00 uur zullen weer verschillende artiesten op het podium te zien zijn. Zo zullen oude bekenden als Basties en Dancaholics x Tjampert een gave set komen draaien. Ook komt rapper Yasin een fantastisch optreden verzorgen. Tot 20.30 uur kun je naar binnen, zorg dus dat je op tijd bent!

Minor wordt speciaal voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar georganiseerd. Ook als je 12 jaar bent en op de middelbare school zit ben je welkom. Zorg dan wel dat je je schoolpas meeneemt.
Een ticket kost slechts 3 euro en een consumptiebon 1 euro. Tickets zijn te koop bij Jumbo Mierlo-Hout, Primera Brandevoort en Primera Winkelcentrum De Bus. (De verplichte) garderobe is gratis.

Gratis naar Minor?

Lijkt het je leuk om naar Minor te komen? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een gratis ticket! Je maakt kans door een mail te sturen naar info@minorhelmond.nl, en vertel hierin waarom jij wil winnen. Op 22 januari a.s. krijgen de 5 winnaars bericht via e-mail.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *