Gezocht: motorrijders, trikers en special cars

voor een avondrit met schoolverlaters

Voor 22 schoolverlaters van groep 8 van basisschool Westwijzer uit Helmond is het kamp weer dagelijks gespreksonderwerp. Daarbij wordt ook weer steeds de motorrit door de kinderen benoemd:  “dat is echt GAAAAAFFF!”.

Op maandagavond 1 juli  a.s. wordt er voor hen weer een traditionele avondrit gereden met motors (met of zonder zijspan) en  trikes, waarbij special cars ook van harte welkom zijn .

Het belooft weer een unieke avondrit te worden, waarbij ook  22 schoolverlaters en hun begeleiders worden opgehaald op hun kamp in Someren voor een onvergetelijke rit naar Helmond v.v. met een korte tussenstop rond 20.15 u. bij hun wijkhuis brede school Westwijzer in de Cortenbachstraat in Helmond, waar zangeres Colinda zal zingen en ouders en wijkbewoners de stoet op kunnen wachten.

Iedereen is welkom. Ook als men geen kind achterop neemt of een eigen (klein)kind . Er wordt rustig gereden met voorrijders en verkeersregelaars. Uiterlijk 22.00 uur verwacht men terug te zijn op het kampterrein, waar drinken en iets lekkers  klaar zal staan. Extra helmen zijn welkom.

Voor assistentie worden  ook  verkeersregelaars gevraagd, die daar een aanstelling voor hebben . (www.verkeersregelaarshelmond.nl). Belangstellenden kunnen middels  e-learning hiervoor ook een aanstelling krijgen.

Het vertrek is  19.30 uur vanaf het kampterrein aan de Donkse Dreef 2, 5711 RM in Someren.  Verzamelen vanaf 19.00 uur.

Aanmelden en info: Otto Spierings: ottoregelthetwel@kpnmail.nl M: 06 51 052 863

Aanmelden en info verkeersregelaars: Bert van Rixtel: bert.van.rixtel30@gmail.com

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *