Sport Award Helmond 2018

Sport Awards Helmond belooft spektakel

Het evenement ‘Sport Awards Helmond’ dat gehouden wordt op 1 februari in De Geseldonk in Helmond belooft een echte happening te worden.

De aftrap rond 18.15 uur (winnaar Award voor Sportiefste Basisschool) wordt opgeluisterd door niemand minder dan Enzo van Stiphout. Deze creatieve danser en zanger staat op dit momenteel in  de schijnwerpers als deelnemer bij het populaire DanceSing programma op TV.

Basisschool Award

Allereerst zal de sportiefste Helmondse bassischool bekend worden gemaakt. De deuren van De Geseldonk gaan open om 18.15 uur en de show van Enzo van Stiphout zal de feestelijke opening zijn van het evenement dat later op de avond (vanaf 19.30 uur) haar vervolg krijgt.

Welke school zal zich een jaar lang de sportiefste basisschool van Helmond mogen gaan noemen? De jury heeft laten weten dat het een uiterst moeilijke taak was om de winnaar van de genomineerde scholen, die erg veel aan bewegen en sportieve activiteiten op hun scholen organiseren, te bepalen. Dat belooft dus een erg spannende ontknoping te krijgen. De genomineerden die met elkaar de strijd aangaan zijn:

– OBS ´t Hout

– Sylvester-Bernadette

– De Rakt

– De Goede Herder

De entree is gratis en belangstellenden zijn van harte welkom.

Topsport entertainment

Na een korte pauze worden de deuren om 19.30 uur opnieuw geopend voor de start van het avondprogramma van de Sport Awards Helmond 2018.

Ook in het tweede gedeelte van de Sport Awards zullen de aanwezigen getrakteerd worden op entertainment van hoogstaand niveau.

Zo wil de organisatie van de Sport Awards (Tribune) expliciete aandacht voor de ultieme bewegingssport, dans.

Het Helmondse top danspaar gevormd door Jordan Koenen en Sjoerd van Rijn zullen een speciaal voor dit evenement geschreven choreografie (Irene Koenen-Reniers) op het grote podium neerzetten dat velen in de zaal naar adem zal laten happen!

Met Tjerk van den Broek (bekend van TV) als Helmondse inbreng zal een weergaloze Breakdance show op de planken worden gebracht van wereldklasse. Op de Jeugd Olympische Spelen in Argentinië (oktober 2018) was Vicky Bergmans de eerste Olympiër die uitkwam in deze ‘nieuwe’ discipline. Zij maakt, samen met Tjerk, deel uit van het vijftal topsporters van ‘On The One’.

Sport Awards Helmond 2018

Het is, na veel wikken en wegen, de jury gelukt om de uiteindelijke winnaars van de overgebleven genomineerden te bepalen.

Zoals het in alle categorieën hoort was de keuze niet echt bepaald gemakkelijk. Alle kandidaten bleken geduchte tegenstanders van elkaar in de strijd om de titel Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Paralympische Sporter en zich daarmee te verzekeren van de unieke Sport Award Helmond 2018.

Live streaming

Het evenement wordt via diverse camera’s geregistreerd. Deze registratie is ook te zien via een livestream via de website van Dit Is Onze Wijk.nl (ditisonzewijk.nl) en de website van Tribune Magazine (tribunemagazine.nl).

Hoewel de beleving in de grote zaal van De Geseldonk niet helemaal geëvenaard zal kunnen worden is er dus ook aan ‘thuisblijvers’ gedacht. Zo hoeft niemand in Helmond de Sport Awards Helmond 2018 te missen!

Alles is in het werk gesteld om er een fantastisch evenement van te maken. Na 4 jaar van afwezigheid krijgen de toppers van sportief Helmond weer het podium waar ze recht op hebben. Er zullen dus geen verliezers zijn op deze vrijdag, alleen trotse winnaars.

Sport Awards Helmond

Datum: 1 februari 2019

Locatie: Zaal De Geseldonk, Cederhoutstraat 44, Helmond
Award uitreiking basisscholen:Rond 18.45 uur – 19.00 uur (deuren open om 18.15)
Sport Awards:Van 20.00 – 23.15 uur (deuren open om 19.30 uur)
Parkeren:Parkeerplaatsen VV Mierlo-Hout (bij voorkeur)

Entree is gratis!

Kijk voor meer en aanvullende informatie op de webpagina van Tribune Sportmagazine (www.tribunemagazine.nl) onder Sport Awards Helmond 2018. Wilt u de Sport Awards bezoeken: u kunt niet meer reserveren maar er zijn nog enkele zitplaatsen beschikbaar.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *